وبلاگ مهندسی پلیمر ۸۷

به وبلاگ تخصصی بچه های مهندسی پلیمر 87 دانشگاه امیدیه خوش آمدید.

وبلاگ مهندسی پلیمر ۸۷

به وبلاگ تخصصی بچه های مهندسی پلیمر 87 دانشگاه امیدیه خوش آمدید.

طراحی منوی بوییدنی غذا برای نابینایان!

نوعی طرح مفهومی موسوم به Odor Menu گامی مهم در جهت طراحی منوهای بوییدنی برای کمک به نابینایان در رستوران‌ها به شمار می‌آید.


این منوی غذا، دستی و به شکل دیسک است و با استفاده از فناوری موسوم به پلاستیک فعال الکتریکی که گاه پلیمر الکترواکیتو (EAP) نامیده می‌شود، طراحی خواهد شد.

مولفه بو از “تراشه‌های زیستی” بویایی ناشی می‌شود که بوی هر نوع غذا را شبیه‌سازی کرده و آن را برای کاربر با ضعف بینایی ساطع می‌کند.

به این دلیل که این مفهوم هنوز در سطح ایده است، طراحان توصیف دقیقی از چگونگی گرفتن بوهای غذا و تعبیه آن‌ها در ابزار مزبور و همچنین فشار دادن یک دکمه برای اشاعه بو ارائه نداده‌اند.

ساختار منوی بوییدنی غذا برای نابینایان


نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد