ئیس پژوهشکده علوم و صنایع غذایی خراسان رضوی گفت: پژوهشگران این پژوهشکده موفق به تولید نانو ذرات تیتانیا و نانو اکسیدهای فلزی شدند که در صنایع رنگ، بهداشتی و آرایشی کاربرد دارد. | |
عباس همتی کاخکی در گفتگو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه پژوهشگران این پروهشکده رنگهای خوراکی محلول در آب بر پایه نانوامولسیونها با خاصیت ضد سرطانی تولید کردند، افزود: نوع رنگدانه های مورد استفاده در این نانو امولسیون ها از نوع رنگ دانه های طبیعی به نام "آنتوسیانین" است که خاصیت آنتی اکسیدان دارند. |
وی آنتی اکسیدان ها را ترکیباتی دانست که باعث محافظت در برابر آسیب سلولی میشوند و اظهار داشت: آنتی اکسیدانها در جلوگیری از بروز بیماریهای مختلف که نقش رادیکالهای آزاد در آنها محرز شده، نظیر سرطان و سکته قلبی و نیز در به تاخیرانداختن مرگ سلولی، پیری زودرس و چروکهای پوستی موثر هستند.
قالبت خیلی عالیه
مرسی .....